Montering af vinduer og døre på dine vilkår

Hos Jens Søndergaard Tømrer-, Snedker og Byggeforretning kan du få udført montering af vinduer og døre i både klassisk og moderne stil.

Vi er fleksible, hvad angår dine krav, og bor du omkring Toftlund, Løgumkloster eller Skærbæk, kan vi helt sikkert også finde en løsning, der stemmer overens med dine idéer.

 

Praktisk og pænt – montering af vinduer og døre

Vores faglærte tømrere har mangeårig erfaring inden for montering af vinduer og døre, og derfor sørger vi først og fremmest for, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Dernæst er designet også vigtigt for dit hjem, så derfor skræddersyr vi naturligvis en løsning til dig, hvor du har medbestemmelse gennem hele processen.

​Vi klarer også reparationer af døre og vinduer i tilfælde af, at dit projekt ikke kræver en decideret udskiftning eller en ny montering.

Det indebærer en istandsættelse, hvis de gamle trævinduer er slidte og skæve, og hvis de indvendige såvel som de udvendige døre trænger til en kærlig hånd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du stadig i tvivl, om hvad vi helt præcist kan gøre for dig og din montering af vinduer og døre, så giv os et kald.

Vi giver et uforpligtende tilbud, som du kan tænke over, inden du beslutter dig. Ring på telefon 74 74 41 26 eller skriv på mail jens@js-byg.dk.