Tagrenovering udført med kvalitet

​Hos Jens Søndergaard Tømrer-, Snedker og Byggeforretning kan vi udføre en tagrenovering for dig, bor du i Toftlund, Løgumkloster, Skærbæk eller omegn, Vi forbedrer dit tag, så du undgår svamp, utætheder og andre skader, der kan nedsætte funktionaliteten.

En tagrenovering er stort stykke arbejde, og hertil kan vi med mange års erfaring på området tilbyde en løsning, der også holder i længden. Få det gjort professionelt og få det gjort ordentligt i første omgang.

Få en tagrenovering og gør hjemmet til et hjem igen
En tagrenovering koster mindre end et helt nyt tag, og derfor er det klogt at få udbedret sine skader i tide. Som kompetent tømrer reparerer vi alle typer af skader, der skulle være på dit tag. Det gælder blandt andet:

  • ​Svamp i tagkonstruktionerne
  • ​Tilstoppede tagrender
  • ​Fugtskader
  • ​Andre typer af tagskader

Vi pakker ikke sammen, før arbejdet er helt færdigt, og vi tager selvfølgelig dig med på råd gennem forløbet, så du får et tilfredsstillende resultat.

Få et uforpligtende tilbud i dag 
Vi er klar over, at det er en stor beslutning at få lavet en tagrenovering. Derfor giver vi naturligvis også et uforpligtende tilbud på opgaven. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på telefon 74 74 41 26 eller mail jens@js-byg.dk.