Murer med fingeren på pulsen

​Hos Jens Søndergaard Tømrer-, Snedker- og Byggeforretning udfører vores murer alle typer murerarbejde – både hvis noget skal bygges fra bunden eller blot modificeres.

Vi har hjulpet til som murer i områderne nær Toftlund, Løgumkloster og Skærbæk igennem 40 år, og vi ser derfor frem til at blive din lokale samarbejdspartner til dit murerprojekt.

Alle opgaver udføres af faglært murer

Vi udfører mange klassiske mureropgaver, som kræver lidt mere end bare godt arbejde. Større opgaver som disse tæller blandt andet:

Vi har ud over disse mere klassiske opgaver også erfaring inden for udfræsning af defekte fuger og fugning med ny mørtel, hvis der skulle være tale om en gammel bygning, som har brug for at blive renoveret af en professionel murer.​

Har du brug for at få klaret en omgang facadearbejde, udskiftning af gamle tage eller tilbygninger, klarer vi naturligvis også det som din lokale murer.

Vi lytter til dine idéer om projektet

For os er ingen opgave hverken for lille eller for stor, og derfor murer vi for både private, landbrug og virksomheder. Ligeledes har vi også tilknyttet en energivejleder, så du kan spare penge i længden på dit byggeri gennem os.

Skulle du ønske at bruge os som murer til dit næste projekt, så tøv ikke med at ringe. Vi kan kontaktes på nummeret 74 74 41 26 eller på mail jens@js-byg.dk

 

Nyt parcelhus under opsætning

Fugearbejde​

Nybygning i "gammel" stil​